Fast fællesarbejde eller to fællesarbejdsdage?

Sæsonen nærmer sig, og bestyrelsen begynder at få henvendelser fra medlemmer af haveforeningen, som gerne vi have det samme faste fællesarbejde som sidste år.

Hvis du gerne vil have den samme opgave igen, så skal du sende en mail til bestyrelsen på bestyrelsesposten@live.dk fra 28. marts til 22. maj. Vi fordeler ikke det faste fællesarbejde før generalforsamlingen den 28. marts. Skriver du efter den 22. maj, så kan din opgave være givet til en anden.

Til nye medlemmer af foreningen: Som I sikkert ved, så skal vi alle sammen deltage i fællesarbejdet i foreningen. Man kan enten have et fast fællesarbejde, eller man kan deltage i to fællesarbejdsdage.

Medlemmer med fast fællesarbejde sørger for, at vores forening ser ordentlig ud og fungerer i det daglige. Fast fællesarbejde kan f.eks. være at luge omkring nogle af æbletræerne langs vejen.

Vi har den praksis i foreningen, at man kan få det samme fællesarbejde i år, som man havde sidste år. Det er der mange, som gerne vil. Derfor er det ikke sikkert, at der er noget fast fællesarbejde at få, hvis man ikke havde en opgave sidste år. Men du er velkommen til at skrive til bestyrelsen omkring 22. maj. Så ved vi, om der er ledige opgaver.

Har du ikke fast fællesarbejde, skal du deltage i to fællesarbejdsdage. På fællesarbejdsdagene tager vi os af de opgaver, som kræver flere hænder. Det kan f.eks. være at male foreningshuset og toiletbygningerne. Fællesarbejdsdagene falder på lørdag og søndag fra 9-14. De konkrete datoer melder vi ud i havekalenderen, som du får til generalforsamlingen 28. marts. Fællesarbejdsdagene inkluderer hyggeligt samvær med dine naboer og en lækker frokost.

Hvis du ikke har fast fællesarbejde eller deltager i to fællesarbejdsdagene, så får du en bod på op til 1.500 kroner. Men vi vil hellere have din hjælp til at vedligeholde foreningen, end vi vil have dine penge.

Vh. bestyrelsen