NYT FRA BESTYRELSEN

ÅRETS SIDSTE FÆLLESARBEJDSDAG

Lørdag den 16/9-2017 fra 9-14 har vi sæsonens sidste fællesarbejde. Mange gode opgaver, som vil forskønne og forbedre vores dejlige sted, er på programmet. Dagen afsluttes med at Carsten deler ud af godter fra grillen og salater tilberedt af friske havenaboer vil velfortjent kunne nydes  i fællesskab efter dagens dont. Alle foreningens medlemmer er velkomne til at spise med og hvis man ønsker at deltage i fællesspisningen uden at deltage i arbejdsdagen, skal man være opmærksom på at man skal tilmelde sig spisning om morgenen inden 10, så der kan blive lavet mad nok. Alle der vil spise med skal selv medbringe tallerkener, glas og bestik.

FORENINGSKONTORETS ÅBNINGSTIDER

Næste søndag den 10/9 er foreningshuset åbent fra 15-16.
Der er ikke søndagsåbent søndag den 17/9. Da der er åbent lørdag den 16/9 i forbindelse med fællesarbejdet.
Den 24/9 er der åbent fra 10-11 og den sidste åbningsdag på kontoret er den 1/10 fra 15-16.

NAVNEKONKURRENCE

Vores foreningshus er blevet malet og får også shinet sit skilt op og i den anledning ser vi vores snit til at navngive huset. Derfor udskrives nu en navnekonkurrence: Hvad skal foreningshuset hedde. Vinderen vil blive kåret og huset vil blive navngivet ved standerhejsning til sæsonstart 2018. Spred ordet og skriv dit forslag på en mail til bestyrelsesposten@live.dk Skriv ‘navnekonkurrence’ i emnefeltet eller i kommentarsporet på konkurrenceopslaget på facebook.

DINE IDÉER

Vi arbejder i bestyrelsen altid på at forbedre vores vidunderlige sted. Hvis du har idéer til forbedringer eller fornyelser fx parkeringspladser, skralderum eller udnyttelse af fælles arealer i foreningen så skriv endelig til os på: bestyrelsesposten@live.dk skriv: ‘Vores Brandhøj’ i emnefeltet.

SÆSONENS SIDSTE GRABAFFALD AFHENTES DEN 21/9-2017