Sådan kommer du af med haveaffald i H/F Brandhøj

Hvis ikke du selv komposterer dit haveaffald eller kører det på genbrugsstationen, så kan du komme af med haveaffaldet i H/F Brandhøj på følgende måder.

Mindre haveaffald fyldes i brune papirsække, som stilles på pallerne ved affaldscontainerne i nord, midt og syd. Du må tidligst stille dine sække på pallerne weekenden inden afhentning af haveaffald. Datoer for afhentning af haveaffald finder du i havekalenderen. Næste gang haveaffald afhentes er den 15. april.

Dine sække med haveaffald må ikke veje mere end 10 kg. Hvis de vejer mere, bliver de ikke hentet af kommunen. Så er din nabo, der skal køre sækken på genbrugsstationen, når der er fællesarbejdsdag. Du må ikke fylde jord og sten i papirsækkene. Jord og sten skal afleveres på genbrugsstationen.

Større grene kan afleveres, når bestyrelsen bestiller afhentning af grabaffald. Der er ikke fastsat datoer for afhentning af grabaffald, fordi det afhænger af behovet. Som regel vil bestyrelsen bestille afhentning efter fællesarbejdsdage. Datoer for grabaffald meldes ud løbende.