Kontakt

Haveforeningen Brandhøj
Brandhøjvej 100
2640 Hedehusene

Bestyrelsen kan kontaktes på bestyrelsesposten@live.dk.

Inden for sæsonen fra 1. april til 30. september kan du forvente svar inden for få dage, medmindre det drejer sig om henvendelser, der skal drøftes på et bestyrelsesmøde. 

Er du interesseret i en have hos os?

Hvis du er interesseret i at få en have hos os, så skal du være opmærksom på følgende:

  1. Køb og leje: Du lejer haven af foreningen men skal købe hus og eventuelt inventar. Du kan ikke fremleje. Prisen på hus og inventar fastsættes af vores vurderingsudvalg og ligger typisk på 200.000-450.000 kroner. Leje for haven fastsættes årligt på generalforsamlingen og kan skifte. Den ligger i 2020 på omkring 1.100 kroner for en kolonihave per måned.
  2. Banklån: Bestyrelsen sender ikke referat, regnskab eller budget fra generalforsamlingen til dig. Hvis du skal bruge disse dokumenter som grundlag for at få et lån, må du bede sælger skaffe dem til dig i forbindelse med et konkret salg.
  3. Venteliste: Vi har ingen venteliste i Haveforeningen Brandhøj, som du kan blive skrevet op på.
  4. Kontakt mellem købere og sælgere: Bestyrelsen formidler ikke kontakt mellem købere og sælgere – heller ikke, selvom du skriver til os.
  5. Interesseliste: Du kan skrive dig på haveforeningens interesseliste her. Så kan sælgere finde købere, når ikke de selv har en på hånden.
  6. Opslag: Du må gerne sætte et opslag op i vore udhængsskabe. Opslag tages ned, når sæsonen slutter med udgangen af september.
  7. Spørgsmål: Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til os via nedenstående kontaktformular:

Kontakt til bestyrelsen


Vis stort kort